Sennac

international

Ben jij opdrachtgever en op zoek naar de juiste match voor jou vacature of interim klus?

De missie van Sennac Consultancy

Sennac streeft ernaar een uitstekende full service Consulting organisatie te zijn. De meerderheid van onze klanten zijn organisaties die nieuwe systemen ontwikkelen en implementeren, upgraden of verbeteren. Ons succes op lange termijn is gebaseerd op duurzame klantrelaties en de hoge kwaliteit van onze medewerkers. Sennac zet de missieverklaring om in actie door ervoor te zorgen dat elke klant in direct contact staat met de bron van kennis; onze individuele consultants. Dit directe contact levert toegevoegde waarde op voor onze klanten en resulteert in het meer dan voldoen aan de verwachtingen van onze klanten met betrouwbare en goed werkende IT-systemen.

Sennac zorgt voor maximale kennis bij haar specialisten waaronder, methodieken, moderne vaardigheden en Test Tooling om de continuïteit bij de klanten te waarborgen.

De Business van Sennac

  1. De CORE BUSINESS van Sennac draait om nieuwe en moderne ontwikkelingen, waarbij .NET en JAVA en Fullstack centraal staan. Onze expertise omvat Programmeer-, DevOps-, CI/CD-, SAFe- & Testing-functies;
  2. Van oudsher maak projectmanagement, Test management en functioneel- & technisch beheer deel uit van ons leveringspakket;
  3. Sennac levert naast IT-specialisaties, bedrijfs- en informatieanalisten die voorafgaand aan het ontwikkelingswerk de kernactiviteiten volledig ondersteunen;
  4. SAP, D365 in alle modules van HR, Financials, Logistiek tot CRM.

PM / Projectmanagement

Voor projectmanagement bieden de volgende methoden oplossingen voor uw bedrijf: Prince2 (controleerbaar project), P3O (portfolio), IPMA (competenties), Lean Six Sigma (continue verbeteringen), Agile (PM-Theorie).

Dit laat onverlet dat ervaring in PM harder meetelt dan certificering.

Sennac’s uitgebreide ervaring, gecombineerd met een gedetailleerde projectevaluatie in spreadsheet-vorm,  biedt snelle en nauwkeurige schattingen van tijd en investeringen voor grote projecten. Waar openbare aanbestedingsprocedures in verband met overheidsorders steeds belangrijker worden, geeft deze projectervaring Sennac een goede positie om een scherpe offerte te maken en tegelijkertijd het risico van die aanbestedingen te minimaliseren.

Eenmaal geaccepteerd door de klant, wordt de spreadsheet rechtstreeks omgezet in bijvoorbeeld in Microsoft Projects en wordt deze gebruikt om de projectcontrole effectief te behouden.