Sennac

international

Ben jij opdrachtgever en op zoek naar de juiste match voor jou vacature of interim klus?

De missie van Sennac Consultancy

Sennac streeft ernaar een uitstekende full service ERP Consulting organisatie te zijn. De meerderheid van onze klanten zijn organisaties die ERP-systemen implementeren, upgraden of verbeteren. Ons succes op lange termijn is gebaseerd op duurzame klantrelaties en de hoge kwaliteit van onze adviesmiddelen. Sennac zet de missieverklaring om in actie door ervoor te zorgen dat elke klant in direct contact staat met de bron van kennis; onze individuele consultants. Dit directe contact levert toegevoegde waarde op voor onze klanten en resulteert in het voldoen aan de verwachtingen van onze klanten met betrouwbare, betrouwbare en goed werkende ERP-applicaties.

Sennac gebruikt verschillende belangrijke praktijken om de continuïteit van klanten en adviesmiddelen te waarborgen: Sennac evalueert documenten zorgvuldig en volgt de behoeften en wensen van elke klant. Sennac levert voor elke situatie de juiste adviseurs. Dit vermindert de kostbare omzet van projectresources en zorgt voor continuïteit voor de klant. Als bijkomend voordeel realiseert Sennac een lage omloopsnelheid binnen het eigen personeel; naarmate we groeien, zijn we in staat om onze belangrijkste artiesten tevreden te houden. Sennac screent hun middelen grondig om ervoor te zorgen dat elke consultant die aan een klant wordt voorgesteld, zijn branche kent en in staat is om organisatorische en ERP-kennis met toegevoegde waarde te bieden. Sennac leidt hun adviesmiddelen regelmatig op op het gebied van functionele expertise, technische kennis en persoonlijke communicatieve vaardigheden. Sennac beoefent alleen consulting op gebieden waar ze specifieke expertise hebben. Dit zorgt ervoor dat de scope van de kernactiviteiten met onze expertise is: we doen waar we goed in zijn.

De core business

De core business van Sennac draait om PeopleSoft, SAP, Oracle en Siebel applicaties. Wij bedienen alle modules, zoals HR, Financials, Logistiek, CRM en Campus Solutions. Onze expertise omvat alle aspecten van project- en adviesdiensten: projectmanagement, functioneel, technisch en algemene ondersteuning. Daarnaast onderhoudt Sennac expertise in Compliance en Risk management, gebaseerd op onze ERP-kennis en vanuit een IT-ontwikkelingsvisie. Business process expertise wordt geleverd voor onze klanten door professionals met diepgaande ervaring met gevestigde best practice methoden. Van financieel management tot human capital management, via managementinformatie en business intelligence, onze consultants hebben de ervaring in de branche om klanten te helpen bij het vitaliseren van niet alleen hun softwaresystemen, maar ook hun bedrijfsprocessen. Dit betekent dat Sennac niet alleen IT-specialisatie biedt, maar ook bedrijfs- en informatieanalyses die de kernactiviteiten volledig ondersteunen.

Projectmanagement

Voor projectmanagement biedt de Prince2-methodologie een stabiel projectmanagementplatform. De afgelopen twintig jaar zijn best practices voor implementaties geëvolueerd. Onze uitgebreide ervaring, gecombineerd met een gedetailleerde projectevaluatie spreadsheet biedt snelle en nauwkeurige schattingen van tijd en investeringen voor grote projecten. Waar openbare aanbestedingsprocedures in verband met overheidsorders steeds belangrijker worden, geeft deze projectervaring Sennac een goede positie om een scherpe offerte te maken en tegelijkertijd het risico van die aanbestedingen te minimaliseren.

Eenmaal geaccepteerd door de klant, wordt de spreadsheet rechtstreeks omgezet in Microsoft Project-software en wordt deze gebruikt om de projectcontrole effectief te behouden.